1093 Bp. Lónyay utca 20. | 1097 Bp. Óbester utca 2.

35 perc alatt elkészül a mosás, a szárítás mindössze 40 percet vesz igénybe!
A Washpoint önkiszolgáló mosoda az év minden napján, reggel 7-től éjfélig áll vendégeink rendelkezésére!
Gyereksarok, ingyenes szélessávú WiFi, nagyképernyős TV

A Washpoint mosoda Budapest belvárosában a 9. kerületben, az év minden napján reggel 7-től éjfélig áll vendégeink rendelkezésére. 

10 kg-os dupla kapacitású mosó- és szárítógépeinkkel gyors, könnyű és olcsó a mosás/szárítás. A mosás 35 perc a szárítás 40 perc és egyaránt 1300 Ft.
Itt összekötheted a kellemest a hasznossal! A harmonikus környezetről a kellemes zene és a kényelmes kanapék valamint WiFi és nagyképernyős TV is gondoskodnak. 

 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több tucat ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani.

Mindeközben azzal töltheted az időt, amivel leginkább szeretnéd:

  • Ha lazítanál, nyújtózz el kanapéinkon
  • Ha a gyermekeddel jönnél, játsszatok az erre kialakított gyereksarokban
  • Ha dolgoznál/tanulnál, a mosodában található ingyenes wifivel el tudod intézni a tennivalóid

Ha társaságban töltenétek az időt, kényelmesen cseveghettek, amíg a gépek dolgoznak!


Washpoint törzsvásárlói kártya

Ahhoz, hogy WashPoint törzsvásárlóvá válj, semmi egyebet nem kell tenned, mint egyszerűen írnod egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy kitölteni az űrlapot a weboldalunkon, megigényelni a kártyát. Igénylés után a kártya átvétele, személyesen történik a Lónyay utcai mosodánkban!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és legyél Te is törzsvásárló egyszerűen!
Milyen előnyöket élvezhetsz a Washpoint törzsvásárlói programnak köszönhetően? Törzsvásárlóként első alkalommal az 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, 20.000 Ft-os kártyához +10% feltöltést kapsz, az 50.000 Ft-os és 100.000 ft-os kártyákhoz pedig 20% feltöltést kapsz ajándékba. Igénylés után a kártya átvétele, személyesen történik a Lónyay utcai mosodánkban!

 Milyen előnyöket élvezhetsz a Washpoint törzsvásárlói programnak köszönhetően?

  • Törzsvásárlóként első alkalommal az 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, 20.000 Ft-os kártyához +10% feltöltést kapsz, az 50.000 Ft-os és 100.000 ft-os kártyákhoz pedig 20% feltöltést kapsz ajándékba.
  • A központi fizetőrendszer felületén keresztül egyenlegedet bármikor, egyszerűen és gyorsan készpénzzel feltöltheted a Lónyay utcai mosodánkban, így nem szükséges pénzt vagy bankkártyát hoznod magaddal a következő mosásodkor.
  • Áfás számla igénylése is jóval egyszerűbb lesz, mivel csak a kártyád számát kell megírnod e-mailben amikor a számlát igényled!

 

Pin It
Térkép
Térkép